Contact

Ne puteti contacta pe:

Email: welearn.ro@gmail.com

Sau ne puteti scrie pe retelele de socializare. De-abia asteptam sa auzim vesti de la voi!


Give us a sign or maybe a feedback, say something inspiring, share our little wisdom posts, send us your thoughts or ideas. Be sure we’re going to put them to good use.

Thank you!


Disclaimer
Detinatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare structura si continutul acestui website. Toate materialele continute pe acest site sunt expuse in scop informational si educational. Autorul nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de prejudiciu rezultat din folosirea informatiei prezentate pe site, pentru inexactitati, informatii neactualizate, erori de tiparire sau afiaare sau pentru omisiuni in continut.

Copyright
Toate materialele continute pe acest website – https://www.we-learn.ro/  – sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor si a legilor cu privire la marci si proprietate intelectuala. Folosirea, fara acordul autorului/administratorului, a continutului acestui website se supune legilor in vigoare. Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, desarcarea, transmiterea sau publicarea materialelor acestui website in orice mod fara consimtamantul expres ai prealabil al proprietarului.

Este permisa, insa, preluarea, fara notificare, a cel mult 200 de semne dintr-un material, dar fara a depasi jumatate din textul publicat. In mod obligatoriu, trebuie citata sursa informatiei si includerea unui link catre articolul preluat.

Share this with your friends