Impact

Ce este impactul?

Cu totii avem un impact asupra lumii din jurul nostru, chiar daca poate parea greu de crezut. Desi nu facem lucruri extraordinare, care sa schimbe lumea, in fiecare zi, cu totii avem un impact mult mai mare asupra a tot ceea ce exista, decat am fi inclinati sa credem initial.

Fiecare persoana cu care venim in contact este influentata de noi intr-un fel, asupra fiecarui om pe care il intalnim avem un impact. Desigur ca nu ne gandim la asta, decat rareori, iar impactul poate fi pozitiv sau negativ. Insa, impactul ar trebui sa fie constient. Sa stim ca lasam asupra celorlati, senzatii si emotii de tot felul, sa stim ca ii inzestram cu ganduri noi si cine-stie, poate chiar ii inspiram.

De ce este important impactul?

Michael Jackson spunea intr-unul din cantecele sale: „If you want to make the world a better place, you have to take a look in the mirror”, ceea ce inseamna ca orice schimbare pe care am vrea s-o vedem in exteriorul nostru, vine intotdeauna din noi. Avem o mare putere asupra mediului nostru si influentam totul in fiecare moment si cu fiecare actiune pe care o facem. Nu trebuie sa fim faimosi, bogati sau puternici pentru a impacta intr-un mod pozitiv, lumea in care traim.

Noua super-putere

Devenind constienti de aceasta abilitate, de aceasta super-putere, atunci o putem controla pentru a ne creea lumea in care ne-ar face placere sa traim, care ar rezona cu noi. Si asta este ceea ce lasam, de fapt, in urma noastra, asta-i mostenirea data mai departe generatiilor viitoare.

Primim inapoi ceea ce oferim. Impactul ne defineste realitatea. Cand ne dam seama ca avem mai multa putere decat credeam si cand incepem sa o folosim cu intentie, nu exista limite pentru ceea ce sunt capabili sa facem.

Suntem arhitectii propriei noastre existente si mai mult decat atat, impactul nostru asupra lumii este intotdeauna, unul extrem de semnificativ.

Share this with your friends