Proiecte

MindPlay – A playground for mindful learning

*powered by WeLearn

Una dintre cele mai urgente si importante provocari existente in societatea de astazi este numarul crescut de persoane care nu pot participa cu un scop la viata sociala, culturala, tehnologica sau economica din cadul propriilor comunitati. O astfel de societate nu este nici eficienta, nici sigura.

De aceea, educatia este vazuta ca solutia cea mai buna pentru pentru a ameliora aceste aspecte, pentru a potenta aptitudinile umane inca de la cele mai mici varste si de a largi perspectiva celor mici in privinta multiplelor alegeri pe care le fac zilnic si care le influeteaza viata pe termen lung, fara sa realizeze.

Astfel, educatia este cheia in a le oferi copiilor posibilitatile extraordinare care exista astazi in domeniul cercetarilor stiintifice pentru a face cele mai bune alegeri si a se bucura de o viata semnificativa si fericita. De a trai la potentialul lor maxim.

Aptitudinile pe care le dezvolta copiii in urma educatiei traditionale, cum ar fi acelea de a scrie si a citi, de a face calcule sunt desigur, foarte importante in felul lor.

Insa, exista o necesitate pregnanta de mai mult. Copiii au nevoie de abilitati complementare celor oferite de scoala, pentru a-i ajuta sa-si formeze o viziune de ansamblu asupra lumii in care traiesc.

Copiii au nevoie de inspiratie pentru a-si descoperi resursele extraordinare pe care le detin. Caci, ei sunt cei cu ajutorul carora, societatea noastra si lumea in general au sansa de a evolua, mai bine spus, de a tine pasul cu evolutia.

Noi vom incerca sa oferim copiilor puterea de a se face auziti, curajul de a experimenta cu imaginatia lor, posibilitatea de a-si dezvolta gandirea critica si spiritul de colaborare, de a-si descoperi si utiliza creativitatea nemarginita de care ei dispun.

Aceasta sunt obiectivele proiectului nostru, MindPlay, primul proiect sustinut de WeLearn. Si cel mai important si creativ, dupa cum veti putea vedea, daca ne veti urmari in continuare.

Mai multe detalii despre structura acestui proiect, in curand. Ramaneti aproape.

Share this with your friends